Zapalio ženu na benzinskoj pumpi

Izvor: Vesti-online.com, 04.Nov.2013, 23:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zapalio ženu na benzinskoj pumpi

Neoprezni muž zapalio je svoju ženu pošto je točio gorivo u kola i igrao se upaljačem. Žena je dobila opekotine drugog i trećeg stepena koje su joj prekrile noge, leđa i potiljak.

Foto: Arhiva  

Ostin Dokins (37) igrao se upaljačem sipajući gorivo na pumpi u Klerksvilu u Džordžiji i zapalio svoju ženu Džesiku (30).

 

Na snimku se vidi kako par razgovara pored rezervoara svog automobila. Dok toči benzin u kola, Ostin se igra >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << upalajačem da bi u jednom trenutku zapalio svoju suprugu. Odmah potom u panici povlači crevo napolje i kao bacačem plamena pali svoju ženu koju plamen hvata po leđima dok beži.

 

Džesika je dobila opekotine drugog i trećeg stepena po nogama, rukama, leđima i potiljku, dok je njen muž prošao sa manjim opekotinama ruku.

 

Ostin se suočava sa kaznom od godinu dana zatvora i novčanom kaznom do 1000 dolara.

 

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.