Zapalio se brod kod Los Anđelesa, ima žrtava FOTO

Izvor: B92, 02.Sep.2019, 15:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zapalio se brod kod Los Anđelesa, ima žrtava FOTO

Los Anđeles -- Nekoliko ljudi je poginulo, a 34 je nestalo nakon požara na brodu za komercijalno ronjenje nedaleko od obale južne kalifornije, saopštili su zvaničnici.

Kapetan Brajan MekGart iz Vatrogasne službe Ventura rekaoje za Dejli bist da u požaru ima poginulih, ali nije mogao da navede njihov broj.

Poručnik Metju Krol iz američke obalske straže rekao je da je pet članova posade koji su spavalo na gornjoj palubi broda dugog 20 metara spašeno u blizini >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ostrva Santa Kruz, oko 140 kilometara od Los Anđelesa.

Krol je naveo da 34 putnika koji su spavali ispod palube nisu pronađena, prenosi AP.

Obalska straža traga za nestalima uz pomoć helikoptera i malih čamaca.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Obalska straža: Pronađene četiri žrtve požara na brodu, traga se za 29 putnika

Izvor: VOA, 02.Sep.2019

Obalska straža objavila je da su pronađene četiri žrtve požara nadomak ronilačkog broda "Konsepšn" koji je izgoreo u blizini obale Kalifornije. Metju Krol,  komandant Obalske straže, izjavio je da su kod žrtava povrede nastale usled utapanja. Spasioci su nastavili potragu za još dvadeset...

Nastavak na VOA...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.