Zapalio se avion sa 167 putnika VIDEO

Izvor: B92, 24.Apr.2023, 19:34

Zapalio se avion sa 167 putnika VIDEO

Avion kompanije "Flydubai" zapalio se po poletanju sa aerodroma Katmandu u Nepalu, objavila je agencija ANI pozivajući se na neimenovane izvore.

Prema prvim informacijama, u avionu ima 167 putnika i članova posade.

Prema pisanju "Alarabiya news", došlo je do udara ptice tokom poletanja, ali je avion nastavio svoj put ka Ujedinjenim Arapskim Emiratima.

"Nakon što je ispraćena standardna procedura, let će se nastaviti normalno ka UAE i očekuje se da će >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << doći na aerodrom u Dubaiju u 0.14 po lokalnom vremenu", ističe se u saopštenju, preneo je Rojters.

RIA Novosti prenose da su na mesto događaja poslata vatrogasna vozila, a da na društvenim mrežama kruži snimak aviona iz čijeg motora izbijaju varnice.

Portparol Uprave za civilno vazduhoplovstvo Džaganat Niroula rekao je u izjavi za Rojters da se motor zapalio u avionu "Flydubai" Boeing 737-800 sa 167 putnika u njemu, ubrzo nakon poletanja iz Katmandua i da je požar stavljen pod kontrolu.

Pored ove, još jedna avionska nesreća dogodila se danas. Naime, fudbalerke Arsenala imale su veliku neprijatnost prilikom prvobitnog pokušaja da se vrate iz Nemačke gde su igrale sa ekipom Volfsburga.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Drama na nebu: Gori avion sa 150 putnika! Zapalio se motor, oglasili se nadležni (VIDEO)

Izvor: 24sedam.rs, 24.Apr.2023

Ministar turizma Nepala je rekao da neće doći do prinudnog sletanja i da je avion Boing 737-8KN nastavio let ka Dubaiju

Nastavak na 24sedam.rs...

Zapalio se avion sa 150 putnika (VIDEO)

Izvor: Nezavisne Novine, 24.Apr.2023

Avion kompanije Flydubai zapalio se po poletanju sa aerodroma Katmandu u Nepalu i pokušava da se vrati na isti aerodrom.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.