Zapalio se automobil na putu ka Zlatiboru, potpuno izgoreo FOTO

Izvor: B92, 29.Nov.2020, 14:27

Zapalio se automobil na putu ka Zlatiboru, potpuno izgoreo FOTO

Na magistralnom putu od Užica ka Zlatiboru, u mestu Bela Zemlja, oko 12 časova došlo je do saobraćajne nezgode kada se zapalilo vozilo u pokretu.

Kako agencija RINA nezvanično saznaje, u pitanju je vozilo marke "bmw" u kom se nalazila četvoročlna porodica, koja se vraćala sa Zlatibora.

"Na vreme su primetili vatru, parkirali se pored puta i izašli iz automobila. Nedugo zatim vatrena stihija potpuno je zahvatila vozilo, koje je skroz izgorelo“, kaže jedan od čevidaca.

U ovoj saobraćajnoj nezgodi nije bilo povređenih lica, a vatrogasci su uspeli da lokalizuju požar koji se nije proširio dalje.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

STRAVIČNA SCENA BLIZU ZLATIBORA Četvoročalna porodica se vraćala sa odmora, tokom vožnje BMW počeo gori, ceo automobil IZGOREO ZA MINUT (VIDEO)

Izvor: Blic, 29.Nov.2020

Na magistralnom putu od Užica ka Zlatiboru, u mestu Bela Zemlja, oko 12 časova došlo je do saobraćajne nezgode kada se zapalio automobil u pokretu.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.