Zapalio se autobus u Terazijskom tunelu

Izvor: Blic, 07.Okt.2013, 19:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zapalio se autobus u Terazijskom tunelu

Autobus Gradskog saobraćajnog preduzeća na liniji broj 16 zapalio se nešto posle 19 sati u Terazijskom tunelu u smeru prema centru grada, saznaje "Blic". Vatra je ubrzo ugašena, a povređenih nema.

Kako saznajemo sa lica mesta, zapalio se zadnji deo zlobnog autobusa, a u požaru nema povređenih.

Prema prvim informacijama, požar je izbio dok se autobus nalazio u tunelu, a vozač je uspeo da vozilo zaustavi na samom izlazu iz tunela.

U autobusu je bilo >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << putnika i oni su izašli čim je vozilo izašlo iz tunela i zaustavilo se.

Na lice mesta je izašlo jedno vatrogasno vozilo i osam vatrogasaca koji su ugasili požar.

Saobraćaj kroz tunel, u smeru prema centru grada, je bio na kratko zaustavljen ali je ubrzo ponovo normalizovan.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Zapalio se autobus u Terazijskom tunelu, nema povređenih

Izvor: Blic, 07.Okt.2013

Autobus Gradskog saobraćajnog preduzeća na liniji broj 16 zapalio se nešto posle 19 sati u Terazijskom tunelu u smeru prema centru grada, saznaje "Blic". Vatra je ubrzo ugašena, a kako "Blic" nezvanično saznaje, jedna osoba je lakše povređena...Kako saznajemo sa lica mesta, zapalio se zadnji deo...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.