Zapalio se autobus sa 73 putnika

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Apr.2012, 10:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zapalio se autobus sa 73 putnika

BERN -

Jedna osoba je povređena kada se danas zapalio i potpuno izgoreo autobus sa 73 putnika u blizini tunela Gotard na jugu Švajcarske, saopštila je turistička kompanija vlasnik vozila "Cercuben Turistik".

Vozač je uočio dim iz motornog dela i stao na zaustavnoj traci gde su evakuisani putnici, navela je kompanija. U toj akciji je povređena jedna osoba kada je napuštala spratni autobus i prebačena je u bolnicu, preneo je AFP.

Autobus je prevozio Švajcarce >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << koji su se vraćali sa krstarenja po Sredozemnom moru, a zapalio se oko 15.15 sati.

Lokalni mediji su preneli da je autobus potpuno izgoreo u požaru i da je saobraćaj bio potpuno zatvoren jedno vreme.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.