Zapalio se autobus na liniji Dragaš-BG, nema povređenih

Izvor: B92, 23.Mar.2019, 12:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zapalio se autobus na liniji Dragaš-BG, nema povređenih

Priština -- Na magistralnom putu Žur-Prizren sinoć se zapalio autobus koji je išao iz Dragaša za Beograd, pri čemu nije bilo povređenih putnika.

RTK2 na srpskom jeziku prenosi da je tu informaciju za "Kljan Kosova" potvrdio portparol regionalne policije u Prizrenu Veselj Gaši.

"U 22 časa policija je dobila informaciju da se na regionalnom putu Žur-Prizren zapalio autobus kompanije 'Adio Tours' koji saobraća na liniji Dragaš-Prizren-Beograd", naveo je Gaši.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
On je rekao da su na licu mesta odmah reagovali policija i vatrogasci.

Gaši je kazao da razlozi požara koji su doveli do potpunog oštećenja autobusa još uvek nisu poznati.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Zapalio se autobus na liniji Dragaš-Beograd

Izvor: Mondo, 23.Mar.2019

Na magistralnom sinoć se zapalio autobus koji je išao iz Dragaša za Beograd, pri čemu nije bilo povređenih putnika...Foto: MONDO/Bojana Zimonjić Jelisavac..RTK2 na srpskom jeziku prenosi da je tu informaciju za "Kljan Kosova" potvrdio portparol regionalne policije u Prizrenu Veselj Gaši..."U 22...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.