Zapalio firmu, pa mirno sačekao policiju: Evo zašto je radniku (32) iz Požege PUKAO FILM!

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Maj.2017, 10:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zapalio firmu, pa mirno sačekao policiju: Evo zašto je radniku (32) iz Požege PUKAO FILM!

Vatrogasci odmah reagovali

B. P. (32) iz Požege, radnik firme za proizvodonju stočne hrane iz ovog grada, zapalio je juče dve kancelarije preduzeća u kome je zaposlen.

Prema nezvaničnim saznanjima, B. P. se juče popodne posvađao sa vlasnikom firme, navodno zbog dve plate koje mu ovaj duguje, a potom doneo kanticu benzina koji je polio po jednoj kancelariji. Potom je upaljačem zapalio tkaninu koju je bacio na pod.

Vatra se munjevito proširila u drugu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kancelariju, a brzom intervencijom vatrogasaca sprečen je požar većih razmera. Pričinjena šteta se procenjuje na oko 400.000 dinara.

B. P. je u krugu preduzeća sačekao policiju koja ga je uhapsila. Određena mu je mera zadržavanja od 48 sati, a uz krivičnu prijavu za izazivanje opšte opasnosti biće predat Osnovnom tužilaštvu u Požegi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Osveta radnika iz Požege: Zapalio kancelariju zbog neisplaćenih plata

Izvor: Telegraf.rs, 19.Maj.2017

Bojan T. iz Jelen Dola, u četvrtak popodne, zapalio je kancelariju preduzeća za preradu i konzerviranje voća i povrća "Gevis" u Požegi, zbog duga od dve plate...Pre izazivanja požara, Bojan T. se posvađao sa vlasnikom firme, navodno zbog duga od dve plate...Nakon svađe Molotovljevim koktelom...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.