Zapalilo se policijsko vozilo na N. Beogradu

Izvor: B92, 12.Mar.2019, 08:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zapalilo se policijsko vozilo na N. Beogradu

Beograd -- Protekle noći u saobraćajnoj nesreći na Novom Beogradu povređen je muškarac (47) i tri policajca koja su bila u službenim kolima koja su se zapalila.

Nesreća se dogodila oko 1 sat posle ponoći na uglu ulica Omladinskih brigada i Heroja sa Košara, učesnici su zadobili lakše povrede i zbrinuti su u Urgentnom centru, prenosi Beta.

U 21.39 u Batajnici povređena je devojka (21) koja je zbog lakših povreda zbrinuta u Kliničko-bolničkom centru Bežanijska kosa.

Hitna pomoć obavila je 96 intervencija, od kojih je 17 bilo na javnom mestu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Zapalio se policijski automobil na Novom Beogradu, četiri osobe povređene

Izvor: NoviMagazin.rs, 12.Mar.2019

Protekle noći u saobraćajnoj nesreći na Novom Beogradu povređena je muškarac (47) i tri policajca koja su bila u službenim kolima koja su se zapalila, rečeno je jutros agenciji Beta u Hitnoj pomoći...Nesreća se dogodila oko 1 sat posle ponoći na uglu ulica Omladinskih brigada i Heroja sa Košara,...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.