Zapalili mu automobil, sam mora da plati šlep službu VIDEO

Izvor: B92, 21.Feb.2018, 19:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zapalili mu automobil, sam mora da plati šlep službu VIDEO

Niš -- Nišlija Sava Veličković, kojem je automobil ukraden i zapaljen, sada o svom trošku mora da organizuje šlep-službu i da odjavi tablice.

Čovek se sa pravom pita - zašto bi plaćao nešto za šta nije kriv.

“Bio sam u šoku kad sam video da nema vozila. Novi šok usledio je kada su mu javili da mu je vozilo ukradeno i zapaljeno, a onda i kada je saznao da će, uz pretrpljenu štetu, o svom trošku, morati da ukloni vozilo sa Bubnja”, rekao je Veličković.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
I to nije sve. Za odjavu tablica, kako tvrdi, tražili su mu saobraćajnu dozvolu, koju nije mogao da priloži jer je izgorela u automobilu, za šta je imao i potvrdu policije.

U policiji kažu da Sava neće morati da vadi novu saobraćajnu. Za odjavu tablica biće mu dovoljno uverenje koje će ga koštati 620 dinara i koje nije u obavezi da izvadi do isteka registracije vozila.

U komunalnoj inspekciji, koja izdaje nalog za uklanjanje vozila, pokušaće, kažu, da nađu kompromis u ovoj situaciji.

Opširnije u video–prilogu

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.