Zapad u ŠOKU! RUSIJA LANSIRALA BALISTIČKE RAKETE: Sinjeva i bulava UNIŠTAVAJU SVE pred sobom!

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Avg.2019, 11:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zapad u ŠOKU! RUSIJA LANSIRALA BALISTIČKE RAKETE: "Sinjeva" i "bulava" UNIŠTAVAJU SVE pred sobom!

Ruske nuklaerne podmornice ispalile su balističke rakete na poligonu Kura na Kamčatki i na poligonu Čiža u Arhangelskoj oblasti, u okviru borbene obuke, saopštilo je danas rusko Ministarstvo odbrane.

- U skladu s planom borbene obuke, uspešno su lansirane balistička raketa ''sinjeva'' i raketa ''bulava'' sa podmornica ''Tula'' i ''Jurij Dolgorukov -navodi se u saopštenju.

Ministarstvo dodaje da su rakete ispaljene u Arktički okean i Barencovo more.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
- Ispaljivanjem velikih maketa raketa s bojevim glavama uspešno je završen ciklus vazdušnog programa i potvrđene su tehničke karakteristike balističkih raketa, kao i preformanse svih raketnih sistema na podmornicama - ističe se u saopštenju.

24 августа в соответствии с планом боевой подготовки успешно выполнены пуски баллистических ракет морского базирования https://t.co/eXDYSD2fCC pic.twitter.com/FVV7EllbHm

— Toomas Leppik (@T00MA5) August 24, 2019

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.