Žao mi je što nisam pametnije koristio neke stvari Ono što je Gru rekao tri meseca pred smrt rastužiće mnoge

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Sep.2019, 06:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Žao mi je što nisam pametnije koristio neke stvari" Ono što je Gru rekao tri meseca pred smrt rastužiće mnoge

Dalibor Andonov Gru biće ispraćen na večni počinak danas na groblju Orlovača u Beogradu

Reper Dalibor Andonov Gru poginuo je pre tri dana u Zemunu, nakon vožnje kajtom, a u jednom intervjuu, nastalom pre tri meseca, govorio je o mnogim stvarima koji će zaintrigirati javnost.  Repera su čamcem izvukli kod "Nautičkog kluba Zemun".

- Ume da mi bude žao što nisam pametnije iskoristio neke situacije, čak i u onim trenucima kada je to moglo da mi donese kuće, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << putovanja po svetu, pet- šest automobila... Brzo me to pusti, pomislim - ko zna zašto je to dobro. Shvatim da je sve onako kako treba da bude. Davno sam se oslobodio repova iz prošlosti i naučio da živim slobodno, onako kako smatram da je najbolje. Na kraju krajeva, uvek sam živeo kako sam hteo, zbog čega poštujem svačije pravo da živi kako hoće. Nikad nije bilo u mojoj prirodi da radim kako okolina misli da treba ili kako mi materijalni uslovi nalažu. Radio sam uvek samo po svom osećaju za ispravno i ono u šta verujem. Mogao sam možda i bolje da prođem, ali to onda ne bih bio ja, ne bih bio slobodan i to ne bi bilo to - rekao je Gru tada.

- Javna scena nije ono što je bila onda kada sam ja bio prisutan i aktuelan u medijima. To je ok, ne bunim se. Prirodno je da se stvari menjaju i da idu svojim tokom. Zadovoljan sam onim što sam odabrao. Počeo sam zbog hip-hopa, ne zbog milionskih pregleda, miliona evra ili puke popularnosti - tako je pričao jedan od omiljenih repera na domaćoj sceni.

Reper Dalibor Andonov Gru utopio se u Dunavu pošto je prethodno zadobio dvostruki prelom kičme pokazala je obdukcija njegovog tela.

Dakle, rezultati obdukcije pokazali su da je nastradao od posledica utapanja. Utapanju u reci Dunav prethodio je prelom kičme na dva mesta, nakon čega je ostao paralizovan.

Dalibor Andonov Gru biće ispraćen na večni počinak danas.  Sahrana će se održati na groblju Orlovača u 14:30 časova, a opelo počinje u 14:00.

Tokom jučerašnjeg dana održana je Komemoracija za tragično stradalog umetnika. Kolege i poštovaoci Gruovog lika i dela oprostili su se od repera u Domu omladine u podne. Poslednji pozdrav u obliku čitulje u novinama objavio je i košarkaški klub "Partizan".

- Poslednji pozdrav dragi prijatelju! ...čak sam mu i tražio broj telefona, negde u daljini sam jedva čuo zvona, kada pružio sam ruku, njegova je prošla kroz dlan, sanjao sam san... - stoji u čitulji koju potpisuje KK Partizan.

Reper je bio u skladnom braku sa bivšom manekenkom Danicom sa kojom ima dva sina. Za mesec dana trebalo je da proslave 12 godina braka.

BONUS VIDEO: Roditelji tek posle 50 kilometara primetili da nema bebe koja im je ISPALA IZ AUTOMOBILA (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.