Izvor: Blic, 05.Dec.2003, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zanosne obline

Zanosne obline

Rasni dizajn novog 'alfa GT kupe' odiše erotikom kakva može da se nađe samo kod italijanskih automobila: nije suviše napadna, ali je uvek prisutna.

Ruku na srce: kupei nikada nisu bili automobili za ljude kod kojih dominira leva strana mozga, to jest ona razumska jer oni odmah vide da kupe ima samo dvoja vrata, manji gepek i manje mesta na zadnjim sedištima, ali ipak košta više od limuzine kojoj ništa ne manjka. 'Kupe' je francuska reč i znači >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << 'odsečeno', a čoveku kome radi leva strana mozga možete da prodate samo kompletnu stvar.

Zato su se stratezi u koncernu 'Alfa' koncentrisali na klijentelu kod koje dominira desna strana mozga gde su smeštena osećanja (i još po nešto!). Naravno da to nisu tako formulisali već šef marketinga Antonio Baravala kaže da su to kola za moderne i uspešne ljude sa mnogo para i još više ukusa koji se prilikom kupovine automobila rukovode emocijama. U Evropi ima oko pola miliona takvih klijenata.

Na skali atraktivnosti od 0 do 10 'alfa GT' dobija 12 poena. On se oslanja na tehničku bazu 'alfe 156' , ali deluje ekstremno moderno. Fizionimija mu je markantna, a kukovi zaobljeni. Jednom rečju, sportski kupe za ljude koji vole nešto posebno!

CDC/SM

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.