Zanimljivosti sa samita G7: Melanija Tramp srdačno pozdravila kanadskog premijera FOTO

Izvor: B92, 26.Avg.2019, 21:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zanimljivosti sa samita G7: Melanija Tramp "srdačno" pozdravila kanadskog premijera FOTO

Bijaric -- Lideri država G7 u Bjaricu pretresli su teme koje potresaju svet.

Od požara u Amazoniji, preko pitanja jednakosti polova i demokratskih sloboda, mira pa do Bregzita, sa više ili, sudeći prema nezadovoljstvu više hiljada demonstranata koji su se okupili na maršu, manje uspeha bar kad su klimatske promene u pitanju.

Šou u francuskom letovalištu, očekivano ili ne, ukrao je američki predsednik Donald Tramp koji je čak uspeo da se posvađa sa kolegama >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << iz G7, insistirajući na povratku Rusije u klub, prenosi britanski Gardijan.

Takođe, na sastanku o klimatski promenama Trampova stolica ostala je prazna. Niz zanimljivih momenata koji su još jednom potvrdili “zvezdanu“ reputaciju američkog predsednika prenose svetski mediji, a nisu izmakli ni oštrom oku tviteraša.

Objektivi svetskih medija nisu zaobišli ni prve dame koje su na jug Francuske stigle u pratnji svojih supruga. A nakon neizostavnih top-lista odevnih kombinacija, pažnju tviteraša privukle su fotografije neobičnih poljubaca.

Možda najpopularnija fotografija na ovoj mreži trenutno je ona na kojoj su ovekovečeni pogledi i poljubac Melanije Tramp i kanadskog premijera Džastina Trudoa.

“ Da li se Melanija previše obradovala kanadskom premijeru?“, pitaju se tviteraši.

Završno slikanje, inače protokolarno, isteralo je u prvi plan i činjenicu da je Angela Merkel jedina žena lider na Samitu, a uzimajući u obzir to da je nemačka kancelarka u odlasku, svetski mediji pitaju se hoće li ih biti uopšte na narednom okupljanju.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

MELANIJA MAMILA POGLEDE Za prvom damom SAD okretali su se vojnici, a na večeri je ponovo ZABLISTALA (FOTO)

Izvor: Blic, 26.Avg.2019

Prva dama Sjedinjenih Američkih Država Melanija Tramp obukla je druge večeri samita G7 u Bijaricu kombinaciju od koje zastaje dah.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.