Izvor: Glas javnosti, 29.Apr.2013, 13:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zaneti pokidao Ahilovu tetivu

RIM - Dugogodišnji kapiten milanskog Intera Havijer Zaneti zbog teške povrede će pauzirati između šest i osam meseci, preneli su večeras italijanski mediji.

Legendarni fudbaler crno-plavih, koji u avgustu puni 40 godina, danas je na prvenstvnenoj utakmici protiv Palerma napustio teren u 17. minutu, a magnetnom rezonacom lekari su utvrdili da je Zanetiju pokidana Ahilova tetiva, pa se strahuje da je to verovatni završetak blistave karijere.

"Budite mirni, pobediću i ovaj >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << problem. Moja karijera se ovde ne završava, želim da se vratim na teren jači nego pre", izjavio je Zaneti.

Popularnom "traktoru" poruke podrške uputili su mnogobrojni navijači slavnog italijanskog kluba, ali i kolege i treneri, među kojima Đanluiđi Bufon, Mario Baloteli, Antonio Konte, Đuzepe Rosi, Klaudio Markizio i mnogi drugi, kao i gotovo svi italijanski sportski mediji.

Zaneti, izuzetno korektan igrač i čovek, omiljena je ličnost u Interu. Boje tog kluba brani punih 18 godina i za to vreme osvojio je pet titula prvaka Italije, po četiri nacionalna kupa i Superkupa, Ligu šampiona, Kup UEFA, kao i trofej klupskog prvaka sveta.

Zaneti je odigrao 145 utakmica za reprezentaciju Argentine na kojima je postigao pet golova.

Nastavak na Glas javnosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.