Zamolio me je da ODE U TOALET u mojoj kući, odbila sam ga, a ONDA JE POČEO PAKAO! Pokušao da je zadavi na pragu kuće, komšija sprečio tragediju

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jun.2022, 07:02

"Zamolio me je da ODE U TOALET u mojoj kući, odbila sam ga, a ONDA JE POČEO PAKAO!" Pokušao da je zadavi na pragu kuće, komšija sprečio tragediju

Nešto pre 17.00 sati popodne žena je prišla ulaznim vratima svoje kuće nakon što je prošetala svog psa u gradu Ensinitasu u okrugu San Dijega.

Jedan muškarac uhapšen je u četvrtak zbog sumnje da je upao u kuću žene u Kaliforniji i počeo da je davi.

U tom trenutku sa leđa joj je prišao 53-godišnji Šejn Entoni Krouford i zapitao je da upotrebi njen toalet.

- Kako je ona odbila njegov zahtev i krenula da otvara vrata svoje kuće, Krouford ju je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zgrabio, ugurao unutra i počeo da je davi - rekao je zvaničnik kancelarije okružnog šerifa Džordž Krajsler, preneo je „Foks 5 San Dijego“.

Drugi stanar kuće čuo je buku i uskočio ženi u pomoć. Krajsler je rekao da se stanar potukao sa Kroufordom i izbacio ga iz kuće, a ovaj je pobegao u vozilu. Kasnije je pronađen i uhapšen zahvaljujući opisu napadača i njegovog automobila. Primetili su ga policajci kako staje pored puta dok je druga žena trčala pored njega. Pomislivši da bi mogao da napadne tu drugu ženu, oni su intervenisali i priveli ga.

Policija je rekla da Krouford ima istoriju nasilnih zločina, a sada mu prete više optužnica za provalu, napad sa namerom da počini seksualni zločin, otmicu i drugo.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.