Zamjenica šefa Misije OEBS posjetila UNINP

Izvor: SandzakPress.net, 08.Dec.2021, 14:13

Zamjenica šefa Misije OEBS posjetila UNINP

Delegacija OEBS-a predvođena zamjenicom ambasadora OEBS-a, Sarah Groen posjetila je 07.12.2021. godine Univerzitet u Novom Pazaru. Delegaciju je dočekao rektor Univerziteta u Novom Pazaru, prof.dr. Suad Bećirović sa saradnicima. Na sastanku se razgovaralo o visokom obrazovanju u Srbiji, izazovima u visokom obrazovanju u uslovima pandemije, međunarodnoj saradnji, projektima i saradnji sa OEBS-om. Delegacija OEBS-a obišla je zgradu Univerziteta i upoznala se sa kapacitetima koje univerzitet >> Pročitaj celu vest na sajtu SandzakPress.net << pruža studentima. Izvor: SANA The post Zamjenica šefa Misije OEBS posjetila UNINP appeared first on Sandžak PRESS.

Nastavak na SandzakPress.net...






Povezane vesti

Državni univerzitet u Novom Pazaru zatvorio prostoriju za obavljanje namaza?

Izvor: SandzakPress.net, 09.Dec.2021, 00:18

Dana 8.12.2021. godine na Državnom univerzitetu u Novom Pazaru zatvorena je prostorija za obavljanje namaza objavljeno je na društvenim mrežama. Studenti muslimani, koji čine većinu na ovom univerzitetu, kao i šira javnost su već izrazili negodovanje zbog ove odluke, a na svom facebook profilu...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.