Zamenili pokojnice u Novom Sada!

Izvor: S media, 25.Feb.2012, 11:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zamenili pokojnice u Novom Sada!

- Htela sam poslednji put da vidim lik svoje majke, pa sam insistirala da se otvori sanduk. Šokirala sam se kad sam videla da u kovčegu nije moja mama Gina. Pa, to je strašno! Umalo smo oplakali i sahranili nepoznatu ženu, jer se u sanduku nalazila druga osoba - kaže za Kurir ćerka pokojnice Dragica Beljinac.

Dragica i cela familija pokojne Gine Janković (84) iz Novog Sada šokirali su se kad su sat uoči sahrane na Gradskom groblju ustanovili da u sanduku leži >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << nepoznata osoba.

Najbliža rodbina nije mogla da poveruje kad je Dragica povikala da to nije njena majka. Iako se sve dogodilo tačno pre 40 dana, Dragica Beljinac još uvek ne može da govori o sahrani.

Novi Sad: Trpela zlostavljanje zbog trojice sinova

Brenerom odleđivali oluk pa zapalili zgradu (VIDEO)

Novi Sad: Devojke tipovale, momci pljačkali

- Ona je uporno tvrdila: „To nije moja mama...“ Onda je i naša ćerka prišla bliže, pogledala u kovčeg i rekla: „Nije baba“ - kaže Dragičin suprug Zoran Beljinac.

Porodica tvrdi da je telo pokojne Gine Janković potom ipak doneto, ali u drugom sanduku.

- I ne samo to nego su radnici „Lisja“ stavili i drugi pokrov. Kad su nam doneli tuđi sanduk sa telom moje mame, ponovo sam se šokirala. Mama je imala zlatne minđuše, koje nikad nije skidala, ali u sanduku na njoj nisu bile. Kad smo ih pitali gde su, rekli su da su ih izgubili u transportu. Danas mami dajemo 40 dana, a ja sam se obratila advokatu i najverovatnije ćemo ih tužiti - kaže Dragica.

Sličan incident dogodio se prošle nedelje u Beogradu. Pogledajte OVDE

(Kurir)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.