Zamenik prištinskog ministra posle 9 dana napustio zgradu opštine u Leposaviću

Izvor: B92, 24.Jun.2023, 23:45

Zamenik prištinskog ministra posle 9 dana napustio zgradu opštine u Leposaviću

Zamenik prištinskog ministra uprave i lokalne samouprave Arber Vokri napustio je, nakon devet dana, opštinsku zgradu u Leposaviću.

U njoj je boravio sa lažnim gradonačelnikom Ljuljzimom Hetemijem, koji se u tom objektu, samoinicijativno, nalazi neprekidno već oko četiri nedelje, prenosi "Telegrafi".

U video snimku koji je objavio na Fejsbuku, Vokri kaže da je danas poslednji dan njegovog boravka u opštini Leposavić, te da se, kako kaže, sa pomešanim emocijama >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << oprostio od Hetemija.

"Danas je deveti i poslednji dan mog boravka u opštini Leposavić. Došao je trenutak da odem i sa pomešanim emocijama pozdravio sam gradonačelnika Ljuljzima Hetemija, koji stoički i motivisano ostaje do kraja da završi svoju misiju", rekao je Vokri.

Pokušaji Prištine da u četiri opštine na severu Kosova i Metohije gde većinski žive Srbi postavi albanske gradonačelnike doveli su do eskalacije situacije na KiM.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.