Zamenik premijera podneo ostavku

Izvor: B92, 21.Apr.2023, 11:14

Zamenik premijera podneo ostavku

Zamenik premijera i ministar pravde Velike Britanije Dominik Rab podneo je danas ostavku.

Rab je ostavku podneo nakon nezavisne istrage o njegovom ponašanju i optužbama za maltertiranje, navodi Gardijan.

U pismu premijeru Rišiju Sunaku objavljenom na Tviteru Rab je ocenio da je istraga postavila opasan presedan, ali da će nastaviti da podržava vladu. Britanski premijer Riši Sunak rekao je danas da je sa "velikim žaljenjem" prihvatio ostavku njegovog zamenika Dominika >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Raba, nakon što je Rab napustio vladu posle zaključka istrage oko tvrdnji da je maltretirao kolege. "Sa velikim žaljenjem sam prihvatio vašu ostavku. Ali, jasno je da je bilo nedostataka u istorijskom procesu koji je negativno uticao na sve koji su umešani. Iz ovoga treba da naučimo kako da se bolje nosimo sa ovakvim pitanjima ubuduće", poručio je Sunak, prenosi Tviter.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Zamenik premijera Velike Britanije podneo ostavku

Izvor: NoviMagazin.rs, 21.Apr.2023

Zamenik premijera Velike Britanije Dominik Rab podneo je danas ostavku nakon istrage o pritužbama da je maltretirao državne službenike.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.