Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 31.Maj.2023, 19:44

Zamena kotlova u Novom Kneževcu u cilju smanjenja zagađenja vazduha

Opština Novi Kneževac uz podršku Ministarstva za zaštitu životne sredine raspisala je Javni konkurs za sufinansiranje nabavke i zamene starih kotlova u domaćinstvima novim, koji rade na ekološki prihvatljive energente. Za realizovanje ovog programa obezbeđeno je 2,5 miliona dinara.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Milanović: Plan kvaliteta vazduha do jeseni

Izvor: SandzakPress.net, 01.Jun.2023, 13:20

Plan kvaliteta vazduha za grad Novi Pazar biće gotov najvjerovatnije do početka grejne sezone, a za njegovu izradu izdvojiće se 2,7 miliona dinara, rekao je rukovodilac Odjeljenja za zaštitu životne sredine Ivan Milanović. Ministarstvo za zaštitu životne sredine dalo je saglasnost za izradu plana,...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.