Zamalo tuča u hrvatskom Idolu

Izvor: Vesti-online.com, 11.Feb.2010, 00:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zamalo tuča u hrvatskom "Idolu"

Audicija za prvu epizodu šoua "Hrvatska traži zvezdu" zamalo da se završi fizičkim obračunom.

Šou "Hrvatska traži zvezdu" je novo izdanje "Idola", i emituje se na kanalu "RTL". U žiriju su pevač Toni Cetinski, pevačica Jelena Radan, i menadžer i muzički producent Goran Lisica "Foks".

Poznato je da ne toliko talentovani takmičari puni nade umeju da se uvrede kada im žiri objasni da pevanje nikako nije za njih, ali pevač u pokušaju Valentino Vukić hteo >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << je čak fizički da se obračuna sa njima.

Pošto je "otpevao" pesmu "Quit playing games with my heart" grupe Backstreet Boys, a zatim i "Idi, idi" Dražena Zečića, Vukić je zamolio žiri da mu ipak da diplomu, iako je bilo očigledno da će dalji krugovi takmičenja proći bez njega.

Toni je u šali rekao da diplomu može da mu uruči kako bi se pohvalio u rodnom Tribunju, ali da dalje ne ide.

"Ceo Tribunj očekuje da dođem sa diplomom i popnem se na most. Ceo dan sam se molio, moram da prođem", obavestio ih je takmičar. Kada je video da od toga neće biti ništa, naljutio se.

"Morate vi tako egocentrično i sarkastično, mislite da ste bolji od mene!"

Nakon kraćeg verbalnog okršaja sa Cetinskim, takmičenje je za Vukića završeno, ali ne pre nego što je voditeljki Antoniji Blaće rekao da bi "svašta bilo, da zaštitari nisu bili blizu".

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.