Izvor: Nezavisne Novine, 28.Jul.2017, 19:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zalužani dobijaju igralište

BANJALUKA - Najmlađi stanovnici Zalužana uskoro će dobiti novi prostor za igru kod Osnovne škole "Jovan Dučić" jer su u petak novi ugovor o donaciji dječjeg igrališta u vrijednosti od 10.000 KM potpisali gradonačelnik Igor Radojičić i direktori kompanija "Exclusive Lingerie" i "Građenje Đurić".

Radojičić je istakao da je politika Gradske uprave da nude donatorima lokacije za igrališta na čitavoj teritoriji grada, te da na području Zalužana ima dosta novih naselja >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << sa puno stambenih objekata i djece, gdje uz komunalne postoje i potrebe za dječjim igralištima.

"Zahvaljujem ovim domaćim kompanijama, koje su odlučile da se priključe velikoj akciji izgradnje dječjih igrališta. Dodatno zadovoljstvo predstavlja i to što je riječ o prigradskom području", naglasio je Radojičić.

Nino Tolimir, direktor kompanije "Exclusive Lingerie", rekao je da su ove dvije kompanije prepoznale inicijativu grada i da su je rado podržale.

"Kod škole u Zalužanima već smo napravili fudbalsko igralište, a sada ćemo zajedno sa preduzećem 'Građenje Đurić' izgraditi i novo dječje igralište", kazao je Tolimir.

Ilija Đurić, direktor preduzeća "Građenje Đurić", rekao je da bi igralište trebalo biti gotovo za mjesec dana, ali da to najviše zavisi od brzine isporuke opreme i rekvizita.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.