Žalost u Čačku: Beli baloni u znak sećanja na nesrećno stradale mladiće

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Jun.2022, 23:35

Žalost u Čačku: Beli baloni u znak sećanja na nesrećno stradale mladiće

Sa gradskog trga u Čačku večeras su okupljeni građani pustili nekoliko stotina belih balona u znak sećanja na četvoricu mladića koji su tragično nastradali u saobraćajnoj nesreći u nedelju.

Na čačanskom trgu okupili su se drugovi i prijatelji nesrećnih momaka, ali i građani Čačka ganuti ovom nezapamćenom tragedijom.

Danas i sutra su u Čačku dani žalosti, a zastave na institucijama spuštene su na pola koplja.

Nesrećni mladići stradali >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << su u nedelju oko jedan sat iza ponoći kada su vraćajući se sa zabave kolima upali u reku Kamenicu u selu Jančiči, 20 kilometara od centra Čačka. Njihova tela našao je jedan meštanin oko 10 časova ujutru.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Hiljade balona pušteno u nebo u znak sećanja na četvoricu mladih Čačana VIDEO

Izvor: B92, 28.Jun.2022, 08:42

Sa gradskog trga u Čačku večeras su okupljeni, uglavnom mladi Čačani, pustili na hiljade belih balona u znak sećanja na četvoricu mladića koji su tragično nastradali u saobraćajnoj nesreći u nedelju.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.