Zaljubljena u kuhinju

Izvor: Politika, 28.Dec.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zaljubljena u kuhinju

Američka pop zvezda Kristina Agilera, koja je trudna, nedavno je kupila kuću britanskog rokera Ozija Ozborna u Los Anđelesu i to zato što se zaljubila u njegovu kuhinju, gledajući rijaliti šou program "Ozbornovi" na televiziji.
Agilera je priznala da nije propustila gotovo nijednu epizodu ove hit rijaliti serije, koja je emitovana na MTV-ju, i sa velikim uživanjem je gledala porodične scene koje su se odigravale u kuhinji. Popularna pevačica je u međuvremenu kupila Ozijevu kuću, prevashodno >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << zbog kuhinje.
– Gledala sam taj šou, naročito sve što se dešavalo u kuhinji. Ozi, Šeron i njihova deca su se tako lepo provodili u toj prostoriji i izgledala je tako udobno da sam odmah poželela da živim tu.

Američka pevačica je bila veoma uzbuđena što je kuća, u koju se uselila pre nekoliko meseci sa suprugom Džordanom Bretmenom, baš onakva kakvom ju je zamišljala.

– Sve je savršeno. Mi smo još mladi bračni par, i želimo da se zabavljamo, tako da ova kuća zadovoljava sve naše potrebe – rekla je Agilera i otkrila da će nekadašnju spavaću sobu Ozija Ozborna pretvoriti u frizerski salon.

– U toj prostoriji će biti moja garderoba iz snova, kao i frizerski i kozmetički salon – dodala je Kristina Agilera.

J. K.

[objavljeno: ]

Nastavak na Politika...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.