Žalila se da se Pavle ČUDNO PONAŠA, sumnjali smo DA JE TRUDNA Marinina drugarica iznela JEZIVE DETALJE

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jan.2020, 08:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Žalila se da se Pavle ČUDNO PONAŠA, sumnjali smo DA JE TRUDNA" Marinina drugarica iznela JEZIVE DETALJE

Poznanici vaspitačice veruju da je otišla iz stare Stare Pazove kako ne bi viđala Pavla.

Neraščišćeni ljubavni odnosi između Pavla R. (31) i Marine P. (28) čija su beživotna tela u utorak ujutru pronađena u "opel vektri", na starom vojnom putu između Nove Pazove i Batajnice, najverovatnije su uzrok što je pripadnik Žandarmerije aktivirao ručnu bombu od koje su oboje nastradali.

Šta se tačno dešavalo u vozilu, odnosno pre same eksplozije, ostala je tajna >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koju će žandarm i vaspitačica odneti u grob. Jedno je sigurno, dve porodice ostale su zauvek zavijene u crno.

Ispred porodičnog doma nesrećne devojke juče se u Novoj Pazovi okupio veliki broj prijatelja i rodbine kako bi izjavili saučešće neutešnoj familiji.

Kako mediji nezvanično saznaju, stradala devojka je nekoliko godina radila u obdaništu u Staroj Pazovi, gde je navodno upoznala Pavla, čija su deca pohađala ovu predškolsku ustanovu. Prema njihovim rečima po decu su dolazili i otac i majka, kad je ko mogao od obaveza.

U septembru 2019. Marina je iznenada napustila posao u ovoj ustanovi i prebacila se da radi u rodno mesto.

Nezvanično, u Novoj Pazovi se najpre zaposlila u lokalnom vrtiću, u kom se zadržala oko četiri meseca. Pre dvadesetak dana ona je opet promenila radno mesto i prešla u obdanište u blizini porodične kuće, gde je radila do kobnog jutra.

Kako sumnjaju njeni poznanici, ona se iz Stare Pazove sklonila da se ne bi više viđala sa Pavlom, koji je decu često dovodio u vrtić.

Meštani Stare i Nove Pazove, gde su ovo dvoje mladih živeli, i dalje su u šoku i neverici.

Za Pavla i njegovu porodicu svi imaju samo reči hvale, kao i za Marinu i njenu familiju. Svi sada postavljaju pitanje: Zašto je to moralo na takav način da se završi?

Međutim, da su problemi postojali u ovoj vezi svedoče Marinine prijateljice, od kojih se nekima i poverila:

- Ona je pre mesec dana raskinula dugogodišnju vezu sa momkom, pa je nastavila da se viđa sa Pavlom. Ovaj put je čvrsto rešila da prekine svaki kontakt i vrati se staroj ljubavi, kako bi mogla da osnuje svoju porodicu, za razliku od Pavla, koji je imao ženu i dva sina. Čak mi se u par navrata poverila kako se plaši njegovih postupaka, jer je u poslednje vreme bio čudan - priča jedna od Marininih prijateljica.

Pošto se kobnog jutra nije pojavila na poslu, njena kolegenica je pozvala Marinine roditelje i rekla da odmah obaveste policiju sumnjajući da joj se nešto desilo.

- Ona se u ponedeljak uveče sastala sa njim i rešila da se na jedan ljudski način raziđu, a tek sutra ujutru kada je obaveštena policija o njenom nestanku, pronađeno je i Marinino beživotno telo. Nisu tačne glasine da je ona terala Pavla da se razvede, htela je da svako nastavi svojim putem, što on očigledno nije mogao da podnese - rekla je prijateljica, dodajući da su njeni poznanici posumnjali da je trudna, misleći da je možda to razlog njihovog susreta.

Dvoje mladih čiji život je odjednom prekinut, biće sahranjeni danas.

Porodica, prijatelji i rodbina na večni počinak ispratiće marinu u 13 časova na Novom groblju u Novoj Pazovi, dok će se sat vremena kasnije u Staroj Pazovi od Pavla oprostiti njegovi najmiliji.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.