Zakupci traže novi Depo

Izvor: RTS, 02.Dec.2014, 17:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zakupci traže novi "Depo"

Vlasnici tezgi u "Depou" na Bulevaru Kralja Aleksandra, koji je pre 101 dan izgoreo u požaru, protestovali su ispred zgarišta. Traže od gradskih vlasti da im omoguće da rade na istom prostoru.

Nekadašnji zakupci tezgi u "Depou" kažu da pored, od vatre uništenog objekta, postoji i treća zgrada, pravljena za nekadašnje "divlje prodavce" sa Bulevara. Ta zgrada se, napominju, može brzo adaptirati za njihove potrebe, prenosi Tanjug.

Za predlog gradskih vlasti >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << da im se omogući prodaja robe na zelenim pijaca kažu da je neprihvatljiv, jer se tamo "ne mogu snaći kao i da tu nemaju šta da traže pored drugih prodavaca".

"Tražimo da se treća zgrada na prostoru pored izgorele adaptira i napravi za nas i da se to uradi u kratkom vremenskom periodu kako bi se što pre uselili", kaže jedan od učesnika protesta Dragan Knežević.

Napominje da vlasnicima radnji iz "Depoa" ne treba luksuz, jer na njega nisu ni navikli, i dodaje da oni samo žele da rade i doprinose društvu.

"Država gubi zato što mi ne doprinosimo budžetu, mi gubimo zato što nemamo ništa da radimo, a ko dobija - to nismo mogli da utvrdimo", rekao je Knežević.

Okupljene su na protestu podržali predstavnici Ujedinjenih sindikata Srbije koji su nosile dve sindikalne zastave i predsednik gradskog odbora DS Balša Božović.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Protest vlasnika tezgi u "Depou"

Izvor: B92, 02.Dec.2014

Vlasnici tezgi u "Depou" na Bulevaru Kralja Aleksandra, koji je pre 101 dan izgoreo u požaru, danas su protestvovali ispred zgarišta..Oni traže od gradskih vlasti da im omoguće da rade na istom prostoru. Vlasnici tezgi kažu da u nastavku od vatre uništenog objekta postoji i treća zgrada, pravljanja...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.