Zakupci bi u halu tri Depoa

Izvor: Kurir, 11.Sep.2014, 07:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zakupci bi u halu tri Depoa

Spremni smo da uplatom nekoliko zakupnina unapred pomognemo postavljanje nedostajućeg krova u trećoj hali, najavili su u pismu gradonačelniku Siniši Malom

BEOGRAD - Zakupci iz tržnog centra „Depo“, koji je izgoreo pre tri nedelje, zatražili su da im Grad Beograd omogući da se usele u halu tri „Depoa“, koja nije oštećena u požaru.

- Spremni smo da uplatom nekoliko zakupnina unapred pomognemo postavljanje nedostajućeg krova u trećoj hali - najavili >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << su u pismu gradonačelniku Siniši Malom.

Zakupci su na sastanku u SO Zvezdara zatražili prijem kod gradonačelnika, od koga traže da hitno reši njihov problem, navodeći kao razloge da se plaše dolaska zime i da nemaju sredstva za život. Do sada su bili upućeni na razgovor s direktorom „Gradskih pijaca“, koji im je ponudio da uzmu slobodne tezge na pijacama do nekog trajnijeg rešenja.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Milković: Depo će ostati na svom mestu i biće rekonstruisan

Izvor: Studio B, 11.Sep.2014

Gradsko saobraćajno preduzeće je svih ovih dana intenzivno radilo na pripremi javne nabavke i ona će biti raspisana u narednih sedam dana, kaže vršilac dužnosti generalnog direktora tog preduzeća Željko Milković. ..Vršilac dužnosti generalnog direktora GSP „Beograd" Željko Milković izjavio...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.