Izvor: Blic, 30.Jun.2009, 09:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zaključali decu i otišli iz stana

Četvorogodišnji dečak i njegov dvogodišnji brat juče su u 15.30 sati izašli na poluograđenu terasu devetog sprata i vriskom dozivali roditelje koji su ih ostavili zaključane u stanu u Gandijevoj ulici 91. Na sreću, tragedija je izbegnuta, a o svemu je obavešten i Centar za socijalni rad. Kako saznajemo i ranije se dešavalo da ih roditelji ostave same u stanu.

Plač i vriska dečaka čuli su se juče oko 15.30 sa terase stana na devetom spratu u Gandijevoj ulici. Kako >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << plač i dozivanje majke nisu prestajali, ubrzo su obavešteni policajci i vatrogasne ekipe kako deca ne bi pala sa terase koja nije potpuno ograđena.

- Čula se vriska i dozivanje majke. Neko je odmah pozvao pomoć kako bi se izbegla tragedija. Terasa je samo do pola ograđena i dete tog uzrasta lako može da ispadne. Nije prvi put da se dešava ovako nešto. Često se čuje i galama i svađa iz tog stana. Žao mi je dečaka koji odrastaju pored tako neodgovornih roditelja - ispričao je jedan od očevidaca.

Policajci su pokušali da pronađu roditelje T. J. i G.J., ali kako se niko od njih nije pojavljivao, ušli su u stan i bezbedno sklonili dečake sa terase.

- Ne mogu više da čekam mamu - rekao je četvorogodišnji dečak koga smo zatekli oko 17 časova sa bratom i policajcima ispred stana.

Majka maloletnih dečaka pojavila se tek oko 18.30 časova. O događaju je obavešten i Centar za socijalni rad.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.