Zakletva lepotica na Bibliji

Izvor: Vesti-online.com, 01.Mar.2016, 22:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zakletva lepotica na Bibliji

Nakon dva skandala na izboru za mis Zimbabvea, organizacioni odbor te priredbe odlučio je kako se ubuduće sve takmičarke moraju zakleti na Bibliji da se nisu slikale nage.

- Biće obavezne da se zakunu s rukom na Bibliji pri dolasku na takmičenje - rekao je Tendai Čirau iz Organizacionog odbora.

Prvi skandal izbio je nakon izbora 2014. godine kada je krunu zbog fotografija koje su skandalizovale javnost izgubila misica Tabiso Piri. Nakon toga organizatori su od >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com <<

takmičarke zatražili potpisivanje pisane izjave da se nisu slikale u Evinom izdanju. To, međutim, nije pomoglo, jer su golišave fotografije pobednice Emili Kačote 2015. osvanule na društvenim mrežama, za šta se pobrinuo njen bivši dečko.

Izbor za mis Zimbabvea nosi poseban pečat jer je pod pokroviteljstvom supruge načelnika Glavnog štaba oružanih snaga, a finale se uvek održava uz prisustvo vojnika.

Priredba se održava u vojnom logoru, gde se devojke takmiče u pranju odeće, pripremi obroka za starije i siročad, fudbalu i javnoj debati. Ove godine završnica izbora održaće se u glavnom gradu Harareu.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.