Zaklao dete, pa ubio sebe

Izvor: Vesti-online.com, 19.Nov.2011, 20:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zaklao dete, pa ubio sebe

Jedan muškarac u Vodnjanu u Hrvatskoj zaklao je svoje malo dete, a potom se obesio, javili su hrvatski mediji.

Stravično ubistvo potreslo je danas stanovnike Vodnjana, istarskog naselja u blizini Pule. Prema prvim informacijama, 33-godišnji M. P. ubio je svog petogodišnjeg sina, a zatim presudio sebi.

Istarska policija saopštila je da je oko 11,50 sati u kući u Ulici Antonija Smareglie pronašla dva mrtva tela. Navodno, M.P. je sinu prerezao vrat, a zatim se obesio.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << />
Uviđaj je u toku i još se utvrđuju sve okolnosti ovog stravičnog zločina.

M.P. je, navodno, rastavljen od supruge. Njegov komšija Mario Lucić kaže da ga poznaje dosta dugo i da ga pamti kao normalnu osobu.

''Bio je dosta rastresen zbog razvoda, ali ništa nije dalo naslutiti da je spreman na nešto ovakvo. Znali smo popričati, naša deca zajedno su se igrala'', kaže Lucić, koji negira glasine da je M.P. bio narkoman.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.