Zaklala petla za supu i pronašla zlato

Izvor: Glas javnosti, 30.Maj.2013, 13:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zaklala petla za supu i pronašla zlato

KUŠTILJ - Domaćica iz sela Kuštilj, u vojvođanskoj opštini Vršac, prilikom tranžiranja zaklanog petla pronašla je u njegovom želucu komad zlata dužine 1,5 centimetara i širine 8 milimetara.

Aleksandrova supruga Aurika nije mogla da dođe sebi od iznenađenja kada je, pripremajući čorbu od petla za majstore koji prave kuću, u njegovom želucu otkrila veći komad zlata.

U istoriji Kuštilja nije zabeleženo nešto slično, a seljani nagađaju da je petao, kljucajući >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << po dvorištu, progutao i komad zlatnog nakita. Vest je munjevito obišla selo i taj kraj, a majstori i komšije kažu da su uvereni da je kuća porodice Aleksandra Malete već u temelju postala “zlatna”.

Doznajemo.com

Nastavak na Glas javnosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.