Zakazano novo suđenje Zoranu Marjanoviću

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jan.2024, 15:28

Zakazano novo suđenje Zoranu Marjanoviću

Apelacioni sud nedavno je ukinuo prvostepenu presudu Marjanoviću, kojom je bio osuđen na maksimalnu kaznu od 40 godina zatvora.

Viši sud u Beogradu zakazao je za 14. februar pripremno ročište pred početak ponovljenog suđenja Zoranu Marjanoviću, koji je optužen da je 2. aprila 2016. godine, u naselju Crvenka kod Borče ubio suprugu, pevačicu Jelenu Marjanović.

- Sud je za 19. mart zakazano i početak suđenja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << - potvrđeno je.

Pripremno ročište, podsetimo, zatvoreno je za javnost i na njemu će Tužilaštvo i odbrana predložiti dokaze koji će se izvoditi tokom suđenja, dok bi Zoran Marjanović odbranu trebalo da iznese na javnom suđenju u martu.

Apelacioni sud nedavno je ukinuo prvostepenu presudu kojom je bio osuđen na maksimalnu kaznu od 40 godina zatvora zbog ubistva supruge i suđenje vratio na početak.

Marjanović će u sud dolaziti sa slobode, pošto je 3. oktobra prošle godine odlukom Apelacionog suda pušten iz Centralnog zatvora u Beogradu.

U svojoj odluci da se presuda ukine i suđenje vrati na početak Apelacioni sud naveo je između ostalog, da prvostepeni sud nije naveo u čemu se sastoje okolnosti koje se odnose da je suprugu ubio na svirep način, dok se podmuklost vezuje za to da je navodno svoj mobilni telefon učinio nedostupnim.

Izvor: Srbija Danas/Kurir

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.