Izvor: Vesti-online.com, 10.Dec.2014, 00:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zak Efron, kralj samozadovoljavanja!

Mezimac devojaka širom sveta, američki glumac Zak Efron, zahvaljujući svom zgodnom telu i čarobnom osmehu, ne može da se odbrani od devojaka ali ipak “stigne” da masturibira čak 17 puta dnevno.

Ili bar tako on tvrdi. Naime, Zak je gostujući u intervjuu sa Džejmsom Frankom izjavio da “prljavi posao” nekada obavlja dok vozi, i to tako što masturbira kolenima, a zatim je tu svoju veštinu demonstrirao na licu mesta, glumeći orgazam.

Na sreću učesnika >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << u saobraćaju širom sveta, to je bila šala. Ceo ovaj vickasti intervju priređen je kao promocija Frankovog novog filma "D Intervju", u kom glumi voditelja Dejva Skajlarka. Premijera filma zakazana je za 15. decembar ove godine.

Trejler za ovaj film možete pogledati ovde:

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.