Zajedno sa Plazmom možemo osvojiti ceo svet!

Izvor: Blic, 15.Jul.2016, 15:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zajedno sa Plazmom možemo osvojiti ceo svet!

Većina nas nosi Plazmu kada ide na putovanja. Nosimo je prijateljima i rodbini koji žive u inostranstvu. Nosimo je kada želimo da deo doma uvek bude sa nama ma gde god da smo, a ima nas po celom svetu. Zato hajde to i da pokažemo!

Baš kao što se patuljak iz filma “Ameli Pulen” slikao širom zemaljske kugle, tako i vi fotkajte Plazmu, ili se fotkajte sa Plazmom, u kom god delu sveta da se nalazite i učestvujte u nagradnoj igri “Plazma osvaja svet”.

Konkurs >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << počinje 15.07. a završava se 13.08.2016. godine. Vaše fotografije možete aploudovati ovde (linkovati ka stranici) uz pomoć Fejsbuk naloga. Možete prijaviti više fotografija ali samo jedna fotografija može ući u uži izbor. Pedeset fotografija sa najviše lajkova naćiće se u užem izboru a tročlani žiri odlučiće o prve tri pobedničke fotografije po kriterijumu originalnosti.

Prva nagrada je vaučer za putovanje u vrednosti od 1000 evra, druga donosi vaučer u vrednosti od 800 evra, a treća od 500 evra.

Lepe nagrade obećavaju nove avanture, ali u ovoj igri je zaista mnogo bitnije učestovati. Hajde da pokažemo koliko nas je, dokle smo sve stigli, i da svako od nas gde god bio zajedno sa sobom uvek nosi deo doma!

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.