Zajedno: U Novom Sadu desetak maskiranih momaka napalo aktiviste

Izvor: Beta, 28.Apr.2023, 19:53

Zajedno: U Novom Sadu desetak maskiranih momaka napalo aktiviste

Stranka Zajedno saopštila je da je danas u Novom Sadu "desetak momaka sa maskama na licu" napalo njihove aktiviste i jednog od njih lakše povredilo.Ta stranka je u saopštenju navela da su "aktivisti i aktivistkinje stranke Zajedno danas poslepodne napadnuti dok su na Petrovaradinskoj tvrđavi iscrtavali jedan transparent"."Njima je s leđa prišla grupa od desetak momaka sa maskama na licu koji su napali jednog aktivistu koji je zadobio lakše povrede, i oteli transparent", piše u saopštenju.Po navodima te stranke, nakon toga napadači su se podelili u par grupa i pobegli u nepoznatom smeru.Stranka Zajedno osudila napad je na svoje funkcionere i aktiviste i zatražila od policije da u najkraćem roku pronađe i privede pravdi izgrednike.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zajedno: U Novom Sadu desetak maskiranih momaka napalo aktiviste

Izvor: Danas, 28.Apr.2023

Stranka Zajedno saopštila je da je danas u Novom Sadu "desetak momaka sa maskama na licu" napalo njihove aktiviste i jednog od njih laške povredilo.

Nastavak na Danas...

Osuda nasilja nad aktivistima u Novom Sadu

Izvor: Beta, 29.Apr.2023, 15:34

Više opozicionih patija i organizacija osudilo je danas napad u Novom Sadu na aktiviste i aktivistkinje Gradskog odbora stranke Zajedno, Političke platforme Solidarnost i Omladinsko studentske akcije - OSA, i pozvalo nadležne da "promptno reaguju, nađu i procesuiraju počionice".Saopštenje o osudi...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.