Izvor: Blic, 01.Apr.2010, 01:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zajednica Super lige ne radi dobro

Nisam zadovoljan radom Zajednice Super lige Srbije i njenih organa. Ne može se o nekim stvarima pričati u javnosti, a da niko ne reaguje. Ne želimo da kontrolišemo Zajednicu, ali ćemo i to uraditi ako ne budu počeli da rade kako treba.

Ove sezone funkcioneri pojedinih klubova postavili su za cilj osvajanje titule kao pitanje života i smrti. U našem fudbalu se pojavio govor mržnje, a to je zabranjeno. Nećemo tolerisati ni nameštanje utakmica, kao ni prodaju mladih igrača, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << o čemu je inače govorio i predsednik UEFA Mišel Platini, ali u rešavanje ovih problema moraju da se uključe i državni organi.

Kada smo 2008. preuzeli dužnost u savezu prioritet nam je bio finansijska konsolidacija, a sada imamo veći budžet. Izborili smo plasman na Mundijal u Južnoj Africi, Kuća fudbala se gradi i postigli smo napredak u regularnosti takmičenja.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.