Zahvaljujući Vestima Slovenac čita i ćirilicu

Izvor: Vesti-online.com, 15.Nov.2017, 14:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zahvaljujući "Vestima" Slovenac čita i ćirilicu

Dijaspori su "Vesti" svih ovih godina bile često i jedini objektivan prozor u svet i spona sa otadžbinom. Naši čitaoci su pravi barometar rada svih ovih 25 godina, a njihove pohvale najlepše priznanje za jubilej.

St. Galen, Švajcarska

Jože Kokol je rodom iz Maribora, a živi u St. Galenu. U Švajcarsku je došao daleke 1971. godine.

- Pratim sve sportske rezultate i druge događaje putem naših novina "Vesti" više od 20 godina. Predsednik sam >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Fudbalskog kluba Jedinstvo u St. Galenu i za klub kupujem novine svaki dan. Time omogućavamo fudbalerima i članovima kluba da se informišu o svim događajima, pre svega o sportskim rezultatima u celoj Evropi. Razumem i ćirilicu, ali više mi odgovara latinična verzija.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.