Izvor: Radio Slobodna Evropa, 11.Dec.2012, 18:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zagrebački nadbiskup oštro kritizirao zdravstveno obrazovanje

Zagrebački nadbiskup kardinal Josip Bozanić oštro je danas kritizirao uvodjenje zdravstvenog obrazovnja  koje uključuje i učenje o seksualnosti u hrvatske osnovne i srednje škole. "Po mom dubokom uvjerenju (taj program) nije u skladu sa hrvatskom tradicijom, i ne samo da nije u skladu s hrvatskom tradicijom, program je puno opasniji jer u nekim dijelovima on razara čovjeka", rekao je Bozanić novinarima u Zagrebu. Tako je nastavljena oštra polemika u ...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Crkva i opozicija protiv seksualnog obrazovanja

Izvor: Nezavisne Novine, 11.Dec.2012

ZAGREB - Zagrebački nadbiskup kardinal Josip Bozanić oštro je danas kritikovao uvođenje zdravstvenog vaspitanja koje uključuje i učenje o seksualnosti u hrvatske osnovne i srednje škole, jer smatra da ono u nekim dijelovima "razara čovjeka".

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.