Zaev se neće kandidovati za predsednika Makedonija

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Nov.2018, 14:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zaev se neće kandidovati za predsednika Makedonija

Premijer Makedonije Zoran Zaev izjavio je da nema nameru da se kandiduje za predsednika Republike Makedonije koji će se održati na proleće sledeće godine, prenosi MIA.

Odgovarajući na pitanja novinara tokom regionalnog foruma Istanbulske konvencije Zaev je rekao da „neće prihvatiti kandidaturu za predsednika države i da smatra da treba da završi ceo premijerski mandat koji su mu poverili građani Makedonije".

"Odgovornost pred građanima i moji stavovi su da >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << moram da završim ceo mandat, da pružim priliku ekonomiji, da damo šanse reformama, celom procesu, jer Makedonija zaslužuje jedan ceo mandat", rekao je Zaev uveravajući da ima mnogo boljih kandidata za predsednika nego što je on.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ZAEV: Nemam nameru da se kandidujem za predsednika Makedonije

Izvor: Kurir, 27.Nov.2018

Premijer Makedonije, Zoran Zaev, izjavio je da nema nameru da se kandiduje za predsednika Republike Makedonije koji će se održati na proleće sledeće godine.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.