Zaev makedonsku opoziciju nazvao praznom slamom

Izvor: B92, 03.Apr.2019, 23:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zaev makedonsku opoziciju nazvao praznom slamom

Skoplje -- Premijer Severne Makedonije i lider SDSM Zoran Zaev izjavio je da je makedonska opozicija predvođena VMRO DPMNE "prazna slama".

On je naveo da opozicija “ne nudi ništa za budućnost svog naroda".

"Među nama je razlika u vekovima. Mi koračamo u 21. veku, a naši oponenti su ostali u 19. veku", rekao je Zaev na konvenciji predsedničkog kandidata vladajuće koalicije Steve Pendarovskog koja je održana u Skoplju, a prenose lokalni mediji.

Zaev >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je istakao da Severna Makedonija korača u pravom pravcu i da ne postoji alternativa konceptu koji nudi vladajuća koalicija: zemlja članica NATO sa otvorenim poglavljima sa EU, ozbiljnim reformama i podignutim ekonomskim kapacitetima.

Premijer Severne Makedonije je dodao da je kad se radi o budućnosti zemlje spreman da sa svakim sedne i razgovara, uključujući i lidera opozicione VMRO DPMNE Hristijana Mickoskog.

"Nemam nikave predrasude. Spreman sam čak i selfi sa Mickoskim da napravim, ako se odrekne svog prethodnika Nikole Gruevskog. Ali, taj nema kapacitet", rekao je Zaev.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Zaev makedonsku opoziciju nazvao praznom slamom

Izvor: NoviMagazin.rs, 03.Apr.2019

Premijer Severne Makedonije i lider SDSM Zoran Zaev izjavio je večeras da je makedonska opozicija predvođena VMRO DPMNE "prazna slama" i da "ne nudi ništa za budućnost svog naroda"..."Među nama je razlika u vekovima. Mi koračamo u 21. veku, a naši oponenti su ostali u 19. veku", rekao je Zaev...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.