Zaev: Dijalog Beograda i Prištine važan i za Srbiju i za region

Izvor: Beta Video, 21.Nov.2017, 13:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zaev: Dijalog Beograda i Prištine važan i za Srbiju i za region

BEOGRAD - Premijer Makedonije Zoran Zaev izjavio je danas u Beogradu da Makedonija poštuje dijalog Beograda i Prištine i da je u interesu Srbije da se pronadje rešenje. Na konferenciji za novinare posle susreta sa srpskom premiejrkom Anom Brnabić Zaev je rekao da veruje da će uskoro biti nadjeno rešenje jer je to važno za Srbiju i njenu evropsku perspektivu, ali i za evropsku perspektivu celog regiona.(CH1)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zaev nakon sastanka sa Brnabić o skandalu u Makedoniji: Nađeno je rešenje jer PRIJATELJI TAKO RADE

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Nov.2017

"Unapređujemo saradnju naša dva naroda"..Premijer Makedonije Zoran Zaev izjavio je da veruje da će u dijalogu Beograda i Prištine biti nađeno rešenje, što je, ističe, i u interesu Srbije, ali i čitavog regiona...Pročitajte i:..Zaev je, odgovarajući na pitanja da li je bilo reči o diplomatskom...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta Video. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta Video. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.