Zaduženi za zabranu pušenja prvi prekršio zakon

Izvor: Blic, 02.Jan.2008, 16:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zaduženi za zabranu pušenja prvi prekršio zakon

Direktor portugalske agencije zadužene za sprovođenje zabrane pušenja snimljen je kako pali cigaretu na novogodišnjoj zabavi i krši "antipušački zakon" samo nekoliko trenutaka pošto je uveden.



Antonija Nuinjesa, predsednika portugalske Agencije za standarde hrane, fotografisao je reporter dnevnika "Diario de notisijas" kako puši cigaru u kazinu u predgrađu Lisabona.

Nunjes se novinaru lista pravdao kako nije znao da se novi zakon, kojim je zabranjeno pušenje u kafeima, restoranima, barovima, odnosi i na kazina. Portparol ministarstva zdravlja je, međutim, izjavio da se odnosi, preneo je Rojters.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.