Izvor: Nezavisne Novine, 22.Apr.2016, 18:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zadivljujuće fotografije u trci za nagradu National Geograpic Traveler (FOTO)

Ove fotografije ušle su u izbor za fotografiju godine koje organizuje časopis Nacionalna Geografija.

Na nekima od njih su nevjerovatni prizori zaleđenih pejzaža, divljih životinja i nezaboravnih momenata uhvaćenih okom kamere.

Sudeći prema ovim spektakularnim prizorima, konkurencija će ove godine biti izuzeno jaka, a “National Geographic Traveler” je do sada otkrio samo neke od učesnika.

Jedna od najupečatljivijih je fotografija vijugave ceste >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << u Maroku, koja se smatra jednom od najopasnijih na svijetu.

Ništa manje očaravajuća je i fotografija vjernika koji nose palki, stolicu boga Šive, na proslavi “dana bez mjeseca” snimljenu u Indiji.

Fotografi koji su zainteresovani imaju rok do 27. maja da pošalju svoje fotografije i osvoje glavnu nagradu, sedmodnevni polarni safari za dvoje u Čerčhilu koji se nalazi u području kanadskog Arktika, a koji je popularna destinacija fotografa koji slikaju prirodu.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Zadivljujuće fotografije u trci za nagradu National Geograpic Traveler (FOTO)

Izvor: Cafe.ba, 22.Apr.2016

Ove fotografije ušle su u izbor za fotografiju godine koje organizuje časopis Nacionalna Geografija.

Nastavak na Cafe.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.