Zadavio devojku i pozvao druga: Posvađali smo se, mislim da sam je ubio

Izvor: Blic, 13.Feb.2013, 15:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zadavio devojku i pozvao druga: "Posvađali smo se, mislim da sam je ubio"

Beogradska policija pronašla je danas oko 10.20 telo Stele G. (25) u stanu u Ulici Radovana Simića Cige 46 u beogradskom naselju Medaković. Prema saznanjima "Blica", devojku je zadavio njen momak A. Š. (23) za kojim policija traga.

Kako je za agenciju Beta rečeno u MUP-u, devojka ima hematome na vratu, a istraga je u toku. Žrtva je imala oko 25 godina.

Policija i dalje traga za ubicom, motiv zločina još nije saopšten

Prema nezvaničnim saznanjima, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << osumnjičeni mladić je iz stana u kome se desilo ubistvo najpre pozvao svog najboljeg prijatelja i rekao mu:

"Posvađali smo se, mislim da sam je ubio. Dođi u njen stan".

Prijatelj je odmah došao u stan žrtve i prijavio zločin, dok je A.Š. nakon poziva pobegao.

Kako javlja reporter "Blica" sa lica mesta, ubijena devojka je nekoliko meseci živela u iznajmljenom stanu, a njen momak je često boravio kod nje.

Komšije u Ulici Radovana Simića Cige kažu da nisu čuli da svađa dopire iz stana na prvom spratu gde je živela ubijena devojka.

Povezane vesti: Psu odsečene sve četiri šape

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zadavio devojku i pozvao druga: 'Posvađali smo se, mislim da sam je ubio'

Izvor: medio.rs, 13.Feb.2013

Beogradska policija pronašla je danas oko 10.20 telo devojke S. G. (25) u stanu u Ulici Radovana Simića Cige 46 u beogradskom naselju Medaković. Prema saznanjima "Blica", devojku je zadavio njen momak A. Š. (23) za kojim policija traga.

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.