Zadar: Katamaran udario u obalu

Izvor: B92, 09.Jan.2019, 10:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zadar: Katamaran udario u obalu

Katamaran "Novalja", koji saobraća na redovnoj liniji Ist - Molat - Zadar, udario je jutros u obalu u Zadru.

Prema saznanjima portala Indeks niko od putnika i posade nije stradao, ali ima povređenih.

"Nešto pre 08.00 prilikom dolaska u Zadar katamaran 'Novalja' udario je u dok na ulazu u putnički deo gradske luke. Putnici su u najkraćem mogućem roku iskrcani sa broda, a u toku su standardne procedure koje se poštuju prilikom ovakvih nezgoda", rekla je portparolka "Jadrolinije" Marija Zaputović.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Katamaran promašio vez, udario u Zadar

Izvor: Mondo, 09.Jan.2019

Katamaran "Novalja", koji saobraća na redovnoj liniji Ist - Molat - Zadar, udario je jutros u obalu u Zadru...Foto: MONDO/Danijela Pašić ilustracija..Prema saznanjima portala Index.hr niko od putnika i posade nije stradao, ali ima povređenih...Brod kod Turske pukao na pola, šest mrtvih.."Nešto...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.