Žač: Kamenovana povratnička kuća

Izvor: Vesti-online.com, 30.Avg.2012, 23:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žač: Kamenovana povratnička kuća

Nepoznate osobe večeras su u selu Žač, u opštini Istok kamenovale povratničku kuću u kojoj su bili jedna žena i troje maloletne dece, izjavio je vlasnik kuće Nebojša Drljević.

Nepoznate osobe su kamenovale kuću u kojoj su bili jedna žena i troje maloletne dece, a čuo se i pucanj (Foto: Ilustracija)  

Drljević koji je predstavnik povratnika u to metohijsko selo kod Osojana izjavio za agenciju Beta, da niko od ukućana nije povređen.

 
>> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << />
Po rečima Drljevića, ubrzo posle napada koji se desio oko 20 sati, stigle su dve patrole policije i predsavnici slovenačkog Kfora koji obilaze povratnike.

 

Drljević tvrdi da se tokom razgovora policije i ukućana čuo pucanj iz vatrenog oržuja iz pravca puta koji vodi ka Osojanu.

 

Zbog učestalih napada na povratnike u Žač Srbi su uznemireni.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.