Zabranjena reklama za klima uređaje sa parolom „Vaša žena je vrela“ pojavila se na bilbordima

Izvor: Danas, 23.Jul.2019, 21:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zabranjena reklama za klima uređaje sa parolom „Vaša žena je vrela“ pojavila se na bilbordima

BBCReklamu je osmislio Li Dejvis, vlasnika Not džast kuling kompanije Parola koju su Britanci smatrali neprimerenom za gradske autobuse, pojavila se na bilbordima. Reklamni slogan kompanije za rashladne uređaje – koji akademska zajednica ocenjuje kao „očigledno seksistički“- glasi „Vaša žena je vrela, bolje da popravite klima uređaj“. Ova reklama trebalo je da se pojavi na […] Članak Zabranjena reklama za klima uređaje sa parolom „Vaša žena je vrela“ pojavila se na bilbordima se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zašto su psi slični deci?

Izvor: Danas, 24.Jul.2019, 08:01

Postoji mnogo predrasuda kada se radi o zajedničkom životu sa psima. Mnogi vlasnici su često imali prilku da čuju primedbu iz okoline tipa: "Bolje da ste rađali decu nego što se zamajavate sa džukelama!" Članak Zašto su psi slični deci? se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.