Zabrana otvaranja hostela u stambenim zgradama

Izvor: Beta, 05.Maj.2016, 12:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zabrana otvaranja hostela u stambenim zgradama

Odluka o nekategorizovanom smeštaju u stambenim zgradama, kojom je otvaranje hostela moguće samo uz saglasnost skupštine stanara, počinje da se primenjuje od sutra, 6. maja, saopštila je gradska Uprava.Gradski menadžer Goran Vesić ocenio je da je do sada u toj oblasti vladao haos, jer su se hosteli otvarali uglavnom u stambenim zgradama, bez pravila."Stupanjem na snagu ove odluke ispunili smo obećanje gradjanima koji žive u stambenim zgradama u užem centru grada, pre svih na opštinama Stari grad, Savski venac i Vračar, koji su se najviše žalili", rekao je Vesić.Od sutra, hosteli će morati da ispune odredjena pravila da bi mogli ...

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

U zgradama od sutra nova pravila, stanari odahnuli

Izvor: B92, 05.Maj.2016

Odluka o zabrani otvaranja hostela u stambenim zgradama bez saglasnosti skupštine stanara stupa na snagu sutra, u petak, rekao je gradski menadžer Goran Vesić.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.