Zabeleo se deo Srbije; Stigao sneg VIDEO

Izvor: B92, 08.Jan.2024, 00:34

Zabeleo se deo Srbije; Stigao sneg VIDEO

Sneg je večeras počeo da pada u delovima jugozapadne, zapadne Srbije, na jugu Srema, zapadu Bačke.

Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ) najavio je ranije da se u Srbiji večeras očekuje oblačno, mestimično s kišom, na visokim planinama sa snegom, a sada su se na društvenim mrežama pojavili snimci snega sa Zlatibora.

Večeras se zabelelo i u Novoj Varoši, a najviše snega ima na Zlataru i okolnim planinskim selima.

Podsetimo, tokom noći sa >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << padom temperature kiša će preći u sneg i u nižim predelima, prvo na severu, zapadu i jugozapadu, a zatim i u centralnim krajevima Srbije, pa se do jutra očekuje i mestimično formiranje manjeg snežnog pokrivača. Duvaće umeren i jak severozapadni vetar, naveo je Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Na području Beograda se očekuje oblačno vreme, povremeno s kišom, a u drugom delu noći kiša će preći u sneg.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Zabelela se Srbija - sneg u Bačkoj, Sremu, na Zlatiboru, u Banatu još nije "ni posolio"

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Jan.2024

Sneg koji je sinoć počeo da pada u delovima jugozapadne, zapadne Srbije, na jugu Srema, zapadu Bačke, jutros pada i na području Novog Sada, Srema, a naši dopisnici iz Kikinde, Zrenjanina i Pančeva javljaju  da u Banatu "još nije pravo ni posolio".

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.